RIDDLEculous V

September 8, 2014

0 Shares

More funny riddles with a science/critical-thinking angle.

  1. What does the distinguished, world-famous astrophysicist Neil deGrass Tyson say when he stubs his toe?
        Answer: “Ouch!”
  2. What was this skeptic’s response when a cryptozoologist called his identification of a Loch Ness creature “otterly ridiculous”?
       Answer: “He otter know better.”
  3. What did the alcoholic friend of a certain great composer ask for, on a visit?
       Answer: Beethoven’s Fifth.
  4. What kind of bee portends an apocalypse?
       Answer: A zom-bee.
  5. How could Sylvia Browne seem to return from the dead?
       Answer: Via a fellow fake medium.
  6. If a woman-hater is termed a misogynist, what do we call a man-hater?
       Answer: A misterogynist.
  7. What should monster hunters call their Bigfoot stakeout?
       Answer: A Sask Watch.
  8. A briefly visiting spirit is called what?
       Answer: A polterguest.
  9. What is the excitement of seeing a flying saucer called?
       Answer: UFOria.
  10. If it wasn’t P.T. Barnum who said, “There’s a sucker born every minute,” who was it?
       Answer: An early lollipop salesman.